Кофе в зёрнах
Кофе в зёрнах Что такое кофе в зёрнах? как его приготовить и правильно смолоть. Принято считать что видов кофе два-это арабика и робуста. Но мы с Вами остановимся на этих двух. Произрастает кофейное дерево на всех континентах земного шара, от Африки до Америки. Кофейное дерево способно приносить плоды(зёрна) в разные сезоны. Так же от этого зависит качество и количество кофейного зерна. Считается, что чем выше произрастает кофейное дерево тем лучше созревают на них зёрна. Размер зёрен бывает разный и классифицируется от очень маленького до очень крупного. Чим крупніше зерно тим настій кави краще і ароматніший. Збирають кави зеленим, потім плоди проходять обов'язкову промыку,обробку, сушку. Дуже важливо стежити, щоб зерно не було зіпсовано комахами і не загнившим, що може зіпсувати смак напою. Багато компаній для досягнення смаку і якості кави використовують суміші (суміш зерен арабіки і робусти) тим самим домагаючись гармонійного смаку, горькости або м'якості, так само важливий чинник це обжарка кавового зерна. Їх існує величезна безліч, яке щоб вибрати для себе,просто необхідно спробувати. У нашому інтернет магазині кави Lavazza (а ми займаємося виключно цим брендом італійської кави) Ви зможете вибрати не тільки каву який містить 100% арабіку але і мікси арабіки иробусты,що дає кави чудовий смак,стійкий аромат, піднімає тонус і бадьорить. Рекомендуємо почати з класичної суміші Lavazza Crema е Aroma (Лавацца Крему е арома) і відмінною 100% арабіки Lavazza Oro (Лавацца Оро). Можете не сумніватися, компанія заснована великим Луїджі Лавацца пропонує Вам тільки добірні кавові зерна! Добірне кавове зерно-візитна картка Lavazza.
Інші статті